نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

ژنرال‌های صهیونیست: اسرائیلی‌ها باید شب‌ را مضطرب بخوابند

بعد از خبر برکناری «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اشغالگر توسط «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کابینه، برخی از ژنرال‌های ارشد صهیونیست خشم خود را از این اقدام ابراز و آن را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 28
کد خبر: ۱۷۷۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش پایگاه خبری «عربی۲۱»، این ژنرال‌های ارشد رژیم صهیونیستی حمایت خود را از گالانت اعلام و تاکید کردند که ناامیدی و ترس عمیقی از آینده تحولات دارند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی یک نظرسنجی را بین تعدادی از افسران و ژنرال‌های ارشد انجام داده که نتایج آن ترس و نگرانی اشغالگران را تأیید می‌کند؛ این شبکه در گزارش خود نوشت: «اسرائیلی‌ها باید شب‌ را مضطرب بخوابند، زیرا اتفاقات خطرناک و ترسناک در انتظار آن‌هاست».

«آمی آیالون»، رئیس سابق سرویس امنیت عمومی [شاباک] در این باره تصریح کرد: «نتانیاهو گام بزرگ دیگری در راه خود برای انحلال ارتش و آسیب رساندن به امنیت کشور برمی‌دارد. گالانت بهتر از هر شخص دیگری روند خطرناک رهبری شده توسط دولت را درک کرد».

او در ادامه و در دفاع از وزیر جنگ برکنارشده گفت: «گالانت به دنبال آن بود تا قبل از اینکه دولت به وضعیت غیرقابل برگشتی برسد، جلوی آن را بگیرد و متوجه شد که بهایی که خواهد پرداخت، برکناری است؛ اما باز هم منافع و امنیت کشور را بر وفاداری به رهبر ترجیح داد».

اظهارات اخیر وزیر جنگ کابینه تل‌آویو در انتقاد از طرح جنجالی اصلاحات قضایی، باعث شد تا «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز یک‌شنبه (۲۶مارس) او را از برکنار کند. پایگاه خبری در این باره «آکسیوس» گزارش داد که نتانیاهو گالانت را متهم کرده که تلاش‌ها برای رسیدن به راه‌حل را تضعیف کرده و پیش از مطرح کردن سخنانش، هماهنگی انجام نداده است.

«یولی ادلشتاین» از اعضای حزب «لیکود» و رئیس کمیته امور خارجی و جنگ کنست هم امروز (سه‌شنبه، ۲۸مارس) درباره پیامدهای برکناری «یوآو گالانت»، از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی هشدار داد. او در این باره تاکید کرده است: در مواجهه با وضعیت امنیتی فعلی، بسیار واضح است که بگوییم اکنون زمان مناسبی برای تغییرات در وزارت جنگ نیست؛ گالانت باید به جایگاه خود بازگردد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار